Undgå spam ved e-mail marketing og markedsføring via SoMe

Et webinar i en serie omhandlende "online compliance" af Openli og Poul Schmith/Kammeradvokaten

Undgå spam ved e-mail marketing og markedsføring via SoMe

Dato: 31. august 2021

Tid: kl. 9:00 - kl.9:45

Email marketing og markedsføring via SoMe er vigtige kanaler for de fleste virksomheder i dag. Markedsføring via SoMe platforme er stigende og lead generering via disse kanaler er afgørende for mange marketing teams i dag. Men det er samtidig et område med stigende lovgivning og kompleksitet.

På webinaret vil vi komme omkring følgende:

image

Hvilke regler gælder der på området?

image

Hvordan indhenter man det rigtige email marketing samtykke

image

Og hvad er reglerne for konkurrencer på nettet

image

Og retargeting via SoMe - hvad må man?

MÅLGRUPPE

Webinaret er relevant for alle, der arbejder med juridisk compliance på hjemmesider og apps, herunder jurister, marketing eksperter og DPO’er hos offentlige myndigheder, organisationer og virksomheder.

PRAKTISK INFORMATION

Webinaret foregår via Microsoft Teams, og du vil modtage en kalenderindkaldelse ved tilmelding. Linket til webinaret sendes ud forud for afholdelse.

Tilmeld dig

Hvem møder du i dette webinar?

image

Stine Mangor Tornmark

Advokat & CEO hos Openli ApS

Stine er advokat med baggrund fra Trustpilot, Plesner og er i dag CEO og co-founder af den danske legal-tech virksomhed Openli. Openli hjælper virksomheder med deres online compliance via software løsninger. Stine er i øvrigt også medlem af Regeringens Digitaliseringspartnerskab og brænder for at hjælpe virksomheder med at blive bedre databorgere.

image

Maiken Toftgaard

Advokat hos Poul Schmith

Maiken er certificeret IT-advokat og arbejder med de udfordringer, der opstår i krydsfelterne mellem brug af cookies og data om hjemmesidebesøgende, forbrugerbeskyttelse og digital markedsføring. Maiken har bred erfaring med at sikre compliance på digitale platforme, bistå ifm. indgåelse af licens- og databehandleraftaler og sikre lovlig brug af data i kraft af sit arbejde som advokat og sin tidligere ansættelse som in-house advokat i en mediekoncern. Maiken har desuden været en af de bærende kræfter i udviklingen af Poul Schmiths abonnementsservice e-Compliance, der sikrer lovlige hjemmesider.