Internationale dataoverførsler og de nye SCCs

Et webinar i en serie omhandlende "online compliance" af Openli og Poul Schmith/Kammeradvokaten

Internationale dataoverførsler og de nye SCCs

Dato: 21. september 2021

Tid: kl. 9:00 - kl.9:45

Mange virksomheder har leverandører, der er placeret udenfor EU. Hvad betyder det for danske virksomheder? Hvilke regler gælder der, og må man uden videre benytte databehandlere, der opbevarer data udenfor EU? Og hvad er de nye SCCs? Og hvad betyder det for dig og din virksomhed og organisation?

Det vil vi tale om på dette webinar:

image

Hvad skal man tænke på ift dataoverførsler?

image

Hvilke regler gælder?

image

Hvad betyder de nye SCCs for dig og din virksomhed / organisation?

image

Og hvornår træder de i kraft?

MÅLGRUPPE

Webinaret er relevant for alle, der arbejder med juridisk compliance på hjemmesider og apps, herunder jurister og DPO’er hos offentlige myndigheder, organisationer og virksomheder.

PRAKTISK INFORMATION

Webinaret foregår via Microsoft Teams, og du vil modtage en kalenderindkaldelse ved tilmelding. Linket til webinaret sendes ud forud for afholdelse.

Tilmeld dig

Hvem møder du i dette webinar?

image

Stine Mangor Tornmark

Advokat & CEO hos Openli ApS

Stine er advokat med baggrund fra Trustpilot, Plesner og er i dag CEO og co-founder af den danske legal-tech virksomhed Openli. Openli hjælper virksomheder med deres online compliance via software løsninger. Stine er i øvrigt også medlem af Regeringens Digitaliseringspartnerskab og brænder for at hjælpe virksomheder med at blive bedre databorgere.

image

Maiken Toftgaard

Advokat hos Poul Schmith

Maiken er certificeret IT-advokat og arbejder med de udfordringer, der opstår i krydsfelterne mellem brug af cookies og data om hjemmesidebesøgende, forbrugerbeskyttelse og digital markedsføring. Maiken har bred erfaring med at sikre compliance på digitale platforme, bistå ifm. indgåelse af licens- og databehandleraftaler og sikre lovlig brug af data i kraft af sit arbejde som advokat og sin tidligere ansættelse som in-house advokat i en mediekoncern. Maiken har desuden været en af de bærende kræfter i udviklingen af Poul Schmiths abonnementsservice e-Compliance, der sikrer lovlige hjemmesider.

image

Andreas Arnsel

Legal Counsel, Openli

Andreas har arbejdet hos Datatilsynet i flere år og havde ansvar for bl.a. internationale dataoverførsler. Og 1. september 2021 startede han som Legal Counsel hos Openli.